Hvordan sletter jeg en indsamling

Ønsker du af en eller anden årsag at slette din indsamling (du har måske oprettet en for meget ved en fejl), så kan du selv gøre det. Se mere her om hvordan. En slettet indsamling kan ikke findes igen eller genskabes.

Efter løbet kan du stadig indsamle i yderligere 30 dage, hvorefter den lukkes og ikke længere er synlig. Du vil stadig selv kunne finde den.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.
Drevet af Zendesk