Kan jeg overdrage mit startnummer?

Øv, at du ikke kan være med alligevel. Heldigvis kan du overdrage dit startnummer til en anden. Hvis du overdrager inden 1. april, kan den nye løber få trykt sit navn på startnummeret. Overdrager du efter 30. marts, kan vi ikke garantere, at vi kan nå at ændre navnet på startnummeret.

Du overdrager dit startnummer ved at give os nedenstående informationer på den person, der skal overtage startnummeret. Informationerne sendes til support@youruncopenhagen.dk:

1. Fornavn og efternavn
  2. Adresse
  3. Køn
  4. Fødselsdato (dd-mm-åååå)
  5. T-shirt størrelse
  6. E-mail adresse
  7. Mobilnr.

Der kan ikke ændres velgørenhedsorganisation i forbindelse med overdragelsen.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.