Hvordan tilmelder jeg mig YOU RUN?

Klik på “TILMELD” i toppen af websitet og vælg om du vil deltage som enkeltperson, tilmelde dig et eksisterende hold eller oprette et nyt hold. Derefter følger du tilmeldingsprocessen og opretter dig som deltager via YOU RUN hjemmesiden og Ultimate Sport Service. Herfra opretter du din onlineindsamling og kan starte med kontakte dit netværk for donationer til din sag.

Der er start/målområde på Søren Kierkegaards Plads 1. Se mere om afhentning af startnummer her.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.