Jeg er allerede oprettet som løber og vil nu løbe for et hold

Det er muligt at skifte fra at løbe som enkeltperson til at løbe på et hold.

1) Du gør dette ved at logge ind på din indsamlingsside (login i højre hjørne på YOU RUN forsiden).

2) Når logget ind er der på efterfølgende side øverst i højre hjørne en menu: "Mine indsamlinger", som du klikker på.

3) Herefter klikker du på din indsamling for i år for at komme til din indsamlingsside.

4) På din indsamlingsside er der øverst til venstre en menu "Flere valgmuligheder", hvor 3. menupunkt er "Deltag i et hold..." eller "Skift hold".

5) Klik her og søg dit hold frem ved at skrive holdnavnet. Vælg dit hold og tryk "Bliv medlem af holdet".

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.